GY.I.K

Mivel foglalkozik a Vonnák Trans Kft.?
Cégünk fő profilja a nemzetközi közúti árufuvarozás. A fuvarmegbízásokat elsősorban a saját járműveinkkel teljesítjük, megnövekedett rendelésállomány esetén igénybe veszünk alvállalkozókat. Elsősorban normál kereskedelmi áruk szállítását végezzük, de vállaljuk speciális szállítmányok komplett, vagy akár részrakományként történő szállítását is.

A fuvarozáson kívül vállalnak-e raktározást?
Nagykátai telephelyünkön raktározási lehetőséget is biztosítunk partnereink részére. Raktározási kapacitásunk 400 m2.

Csak az Európai Unió területén vállalnak fuvarozást?
Legfőképpen igen. Unión kívüli szállítási cím esetén kérjük, hogy telefonon érdeklődjön.

Rendelkezik-e a Vonnák Trans Kft. műholdas járműkövető rendszerrel?
Igen. A Vonnák Trans Kft. 2012-ben valamennyi tulajdonában lévő gépjárművét felszereltette műholdas járműkövető rendszerrel. A cég járműparkjába a jövőben bekerülő tehergépkocsik és vontatók pedig szintén fel lesznek szerelve. Az egységes járműirányító felület lehetővé teszi a fuvarok hatékonyabb szervezését, valamint a partnerek pontos tájékoztatását.

Rendelkezik-e a Vonnák Trans Kft. CMR biztosítással?
Igen. Cégünk valamennyi járműve rendelkezik CMR biztosítással. A biztosítási összeg - igény esetén - módosítható.

Mi a CMR biztosítás?
A CMR biztosítás nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás, ami a fuvarozott vagyontárgyak biztosítására szolgál.

Miért válasszam a Vonnák Trans Kft-t?
Mert több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a fuvarozásban. Cégünk alakulása óta töretlenül fejlődik, köszönhetően a hosszú távú partneri kapcsolatainknak, amelyek elégedett ügyfelek nélkül nem tudnának működni.